Hirdetés

Elképesztően fest a The Witcher 3 8K-ban, ha egy RTX 4090 hajtja meg

|

Nyilván ilyen látványhoz kell a brutális vas is.

Hirdetés

Már megjelenésének évében, 2015-ben is nagyon impozánsan festett a The Witcher 3: Wild Hunt, az eltelt években pedig csak tovább szépült a CD Projekt RED játéka, nem utolsó sorban a különböző rajongói modoknak köszönhetően. Az alábbi videóban is egy modokkal felpimpelt The Witcher 3-at láthattok, ami tényleg káprázatosan néz ki.

Ennek persze megvan az ára is: egy GeForce RTX 4090 dübörög abban a PC-ben, amivel futtatták a játékot. 

Hirdetés

Bár a videó leírása ezt nem konkretizálja, úgy fest, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt eredeti kiadásáról van szó, nem pedig a felújított, "next-gen" verzióról. Azt viszont megtaláljátok a leírásban, hogy a felvétel készítője egészen pontosan milyen modokat használt, illetve ezeket természetesen le is tudjátok tölteni.

Az RTX 4090 önmagában sem olcsó mulatság, de a legelvetemültebb rajongók akár egy méregdrága Yennefer szobrot is mellé csaphatnak a hétvégi nagybevásárlás során.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)