Hirdetés

Elképesztően kicsinyes a Rockstar, harmadjára is ugyanazt a halloween kontentet akarja eladni nekünk

|

Már meg sem lepődünk azon, hogy mennyire elhanyagolja a Rockstar a Red Ded Redemption 2-vel együtt debütált Red Dead Online-t.

Hirdetés

Azt senki sem fogja elvitatni a Red Dead Redemption 2-től, hogy a single-player porciója egy minden elemében csodálatos western kaland. A fejlesztők egy elképesztő világot adtak a kezünkbe, amiben élvezet volt elveszni, annak minden apró titkát felfedezni. A baj csak az, hogy multiplayer örömökre fókuszáló Red Dead Redemption Online-ról rettenetesen hamar megfeledkeztek. Az ugyanis mostanra egészen siralmas állapotba került, pláne ha összevetjük a GTA Online-nal.

Pedig szintén elég ígéretes többjátékos modulként indult, de aztán a Rockstar egyre kevésbé foglalkozott vele. Ma már ott tartunk, hogy immáron harmadszor kapjuk meg ugyanazt a 2021-es Halloween Passt.

Hirdetés

Bizony, immáron harmadszorra kapjuk meg a bérletet, amit eredetileg egy ünnepi ajándékcsomagként forgalmazott a Rockstar. Ha a korábbi években lemaradtatok róla, akkor most 20 aranyrúdért cserébe pótolhatjátok az "élményt", de akik kiszedtek mindent a bérletből, azok hoppon maradnak. Azért egy egy cavalier kalap és egy "red hunter" dzseki mindenkinek jár, aki mostantól belép az online modulba november 6-ig. A Fear of the Dark és a Head of the Hills játékmódok is visszatérnek, melyek extra pénzzel, arannyal és XP-vel próbálják meg becsalogatni a cowboyokat.

Mindettől függetlenül meglehetősen szomorú, hogy idén halloweenre is csak újrahasznosított tartalmakkal tud jelentkezni a Rockstar. Úgy néz ki, hogy minden parkolópályára került a GTA 6 kedvéért.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)