Hirdetés

Elképesztően látványos lesz az Unreal Engine 5-tel készülő Empire of the Ants

|

A Grounded után újabb bogaras videojáték visz le minket az avar szintjére.

Hirdetés

Az Obsidian által fejlesztett Grounded különleges helyet foglal el a játékosok szívében, hiszen ez volt az első olyan valóban minőségi túlélőjáték, amely az 1989-es Drágám, a kölykök összementek! című film koncepciójára építve megmutatta, hogy milyen veszélyesek lehetnek a felülről ártatlannak tűnő rovarok, ha kicsinyített méretben közéjük kerülünk. (A PC-n és Xboxon debütált játék egyébként áprilisban megjelenik PlayStation konzolokra és Nintendo Switchre is). 

Az Empire of the Ants témája is hasonló, de ebben nem egy miniatűr gyerkőcöt, hanem egy bátor hangyát irányíthatunk, akivel át kell vezetnünk a kolóniát a veszélyes erdőn keresztül. 

Hirdetés

A Microids és a francia Tower Five 3D-s, valós idejű stratégiája az Unreal Engine 5 erejével mutatja meg, hogy milyen részletgazdag valójában a rovarvilág, valóban egy fotorealisztikus utazás keretében indulhatunk neki a természetnek, és a felfedezés közben a diplomáciai és harci készségeinkre is szükségünk lesz, ugyanis számos kihívást rejt a csodaszép környezet.

A készítők azt ígérik, hogy a játékmenet során mi válhatunk a hangyák megváltójává: a kolóniát vezetve újjáépítjük és megvédjük az otthont, felvirágoztatjuk a népet, és új területeket hódítunk meg különböző évszakokon keresztül. Akár a haverokkal is összemérhetjük majd képességeinket. Mindehhez Bernard Werber bestseller könyve, az 1991-ben kiadott Empire of the Ants adta az ihletet. 

Az Empire of the Ants valamikor 2024-ben jelenik meg PC-re (Steamen), PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. Nektek hogy tetszik eddig?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)