Hirdetés

Elképesztően néz ki ez az UE5-ös horrorjáték, de meglepődnénk, ha játszani is így tudnánk vele

|

Vannak kétségeink azzal kapcsolatban, hogy valaha mi is játszhatunk majd vele, de a NIHIL INANE STUDIO lenyűgöző trailerrel mutatkozott be.

Hirdetés

A NIHIL INANE STUDIO néven működő indie fejlesztőcsapat bemutatott egy lenyűgöző trailert a Lost Fragment című horrorlövöldéjéről. Egy régivágású túlélős FPS lesz, azzal a csavarral, hogy a megjelenítésért az Unreal Engine 5 felel, amiből sikerült majdnem tökéletes, fotórealisztikus grafikát kihozni. Valamiért ez a projekt jutott eszünkbe elsőként róla

Ha nem tudnánk, hogy mit keressünk a képkockákon, akkor könnyedén elhihetnénk, hogy egy videófelvételről van szó. Nagyon mutatós, de azért vannak kétségeink.

Hirdetés

Fontos ugyanis megjegyezni, hogy hasonló projektek mindig felbukkannak az interneten, pláne az Unreal Engine 5 eszközeit használva. Nem lennénk meglepődve, ha a Lost Fragment is csak úgy végezné, ahogy a többi: pár trailer, screenshot, és örök hallgatás. Ettől függetlenül a bemutatott anyagot érdemes megnézni, itt alant kattintható a play gomb:

Ha valakit érdekel a Lost Fragment sorsa, az figyelje a játék Twitter-profilját. Nektek hogy tetszik?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)