Hirdetés

Elképesztően sokan estek áldozatául a World of Warcraft Classic Hardcore módjának

|

Ez ráadásul mindössze 30 nap leforgása alatt történt.

Hirdetés

Több mint egy hónapja már, hogy elstartolt a World of Warcraft Classic Hardcore módja, melyben egy rossz mozdulat pillanatok alatt véget vethet a mókának. Nem számít ilyenkor, hogy éppen hanyas szinten állunk, minden halál után a nulláról kell majd újra belevágnunk a kalandjainkba.

Nemrégiben arról számoltunk be nektek, hogy egy elég bizarr tényező mentén jelentősen megugrott a halálozási ráta a Hardcore módban, azonban most egy újabb "mérföldkövet" értek el a játékosok ennek kapcsán.

Hirdetés

Az Hardcore módból származó statisztikákat a World of Warcraft Twitter/X oldalán tették közzé, melyek értelmében jól látható, hogy a kegyetlen játékmódban elesettek száma a 2 milliót súrolja, mindössze 30 nap leforgása alatt.

 

Ami érdekes, hogy a legtöbbször a hunterek esetek el a kalandjaik során, összesen több mint 400 ezer alkalommal, ami egyébként minden bizonnyal azzal magyarázható, hogy ez a legkedveltebb és legnépszerűbb osztály a játékmódban. Annyira ez sem meglepő, hiszen őrületes burst sebzés kiosztására képesek a hunterek, ráadásul egy tucatnyi harci háziállattal is rendelkeznek, amik igen hasznos társakká válnak a kiélezett küzdelmek során.

A mérleg másik oldalán helyezkednek el a sámánok, akik kicsivel több mint 75 ezer halálesetet szenvedtek el. A kaszt egyébként nem a legbölcsebb választás a Hardcore mód során, hiszen a karakterek ütőképessége nagyban függ a felszereléstől és annak minőségétől. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a sámánok használhatatlanok lennének, csak főleg egy ilyen játékmódban, ahol még a legapróbb dolgok is sorsdöntőek lehetnek, sokkal jobb lehetőségek is rendelkezésre állnak.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A WoW Classic Hardcore módja egyébként igen nagy népszerűségnek örvend és számos játékost csábított vissza az ikonikus MMORPG-hez. Mindenesetre érdemes tisztában lenni a dolgokkal mielőtt belevágnánk a hatványozottan veszélyes kalandozásba, hiszen itt tényleg csak a legtapasztaltabb játékosok lesznek képesek hosszú távon is életben maradni.

Ti rápróbáltatok már az új WoW Classic játékmódra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)