Hirdetés

Elkészült a Battlefield 3 honosítása

|

Sorra jönnek a legkedveltebb játékok magyar fordításai, tehát tegyétek el az angol szótárakat és játszatok felszabadultan!

Hirdetés

Bár a PC-s javítások késnek, a Battlefield 3 honosítására egy percet sem kell tovább várni, hiszen a Baker Online lelkes és megbízható csapatának köszönhetően már rendelkezésünkre áll!

Ha olyan játékok magyarításairól beszélünk, mint a Call of Duty sorozat, a Medal of Honor széria, a Brothers in Arms vagy éppen a Company of Heroes, akkor sokaknak eszükbe jut a Baker Online név, hiszen minden megnevezett játék honosítását ők készítették el hatalmas odafigyeléssel.

Nem voltak restek és nekiugrottak a közelmúltban a Battlefield 3 honosításának is, melynek meglett az eredménye, hiszen már el is érhető a szóban forgó matéria. A mod tartalmazza az egy-és többjátékos, valamint a kooperatív mód honosítását, továbbá a Back To Karkand magyar nyelvű lokalizációját is.

Kezdő látogatók részére eláruljuk, hogy a Battlefield 3 magyar nyelvű csomagja (ahogyan az összes többi a Baker Online oldalán található is) nem ingyen beszerezhető, ám letöltésükhöz elég megváltani a VIP tagságot, melynek részleteit az ide vonatkozó cikkben olvashatjátok el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)