Hirdetés

Elkészült a drágaszág, akár tünde nyelvet is hallhatunk a legújabb A Gyűrűk Ura játékban

|

Úgy tűnik, most már tényleg nem csúszik tovább a The Lord of the Rings: Gollum megjelenése.

Hirdetés

Még 2019 márciusában jelentette be a tradicionális kalandjátékairól elhíresült Daedalic, hogy egy, A Gyűrűk Ura licencre épülő alkotáson dolgozik. A német cég akkor még úgy számolt, hogy 2021 folyamán el is rajtolhat a lopakodásra kihegyezett The Lord of the Rings: Gollum, ám először a koronavírus-járvány szólt közbe, majd pedig egy felvásárlás (a Nacon lett a Daedalic tulajdonosa), és persze azt sem zárhatjuk ki, hogy a fejlesztők becsülték túl a saját képességeiket, és becsülték alá a játék befejezéséhez szükséges időt.

Szméagol, vagyis Gollam minden, csak nem tipikus hős, ezért is érdekes, hogy pont rá esett a csapat választása, és végső soron talán pont ez lehet az a tulajdonsága, ami különlegessé teszi The Lord of the Rings: Gollumot a franchise rajongói szemében.

Hirdetés

A Daedalic által legutóbb kitűzött megjelenési dátum május 25-re esik, és mivel a fejlesztők egy örömteli tweetben tudatták velük, hogy aranylemezre került a játék, most már valószínűleg nem kell újabb halasztástól tartanunk. Ezt támasztja alá, hogy megvillantották az ún. Precious Editiont is, amely csupa digitális extrát tartalmaz az 50 eurós alapjátékon felül. Aki hajlandó további 10 eurót rááldozni, az a pénzéért cserébe megkapja még a játék zenéit, egy lore-gyűjteményt, valamint több mint 100 látványtervet, sőt mindezen felül még sindarin nyelven is élvezheti a játék egyes, tündék között zajló párbeszédeit. Ezeket a sorokat profik segítségével vették fel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)