Hirdetés

Elkészült a Final Fantasy XIII nyugati piacra szánt verziója

|

Végeztek a Square Enix munkatársai a Final Fantasy XIII "angolosításával".

Hirdetés

A Square Enix nagyszerű sorozatának legújabb részére sajnos még várni kell egy darabig, de magnyugtató, hogy a sok késés után egy időben befejezett projektről is hírt adhatunk. A Final Fantasy XIII szinkronizálása befejeződött, lehet számolgatni a napokat.

Üröm az örömben, hogy a munkálatok befejezése nem jelenti a megjelenési dátum változását, így a Final Fantasy XIII továbbra is március 9-én érkezik, de legalább most már biztosan. Amennyiben hihetünk a Square Enix nagyfőnökének - és miért ne tennénk - akkor a jövőben nem kell majd várnunk a nyugati verziókra. Igaz, az elnök szerint a JRPG stílus is halódik kissé, szóval a következő Final Fantasy valószínűleg nem a már bevált klisékre épít majd. A megjelenésig hátralevő időben, nézzétek meg az angol nyelvű trailert megint, mert tök jó.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)