Hirdetés

Elkészült az első Overlord II DLC

|

Aki esetleg már kivégezte az Overlord II nem túl hosszú egyjátékos részét, már töltheti is az első DLC csomagot.

Hirdetés

A mai naptól elérhető a Battle Rock Nemesis DLC, az Xbox Live-on keresztül. A PlayStaton 3 tulajok egy ideje már nyomulhatnak vele, de hátha közülük sem vette észre eddig. Az Overlord II nem túl hosszú egyjátékos kampánya után sem áll meg az élet, és 5 dolcsi, vagy 4 euró leszurkolás után indulhatnak is az új csaták.

A Battle Rock Nemesis igazából egy új aréna, melyben a Satyr, az Empire's Champion, és a hírhedt Phoenix vár ránk. Legyőzésük után táposabb varázslatokat kapunk többek között, valamint néhány új tárgyat is bezsebelhetünk. Nem mellékesen az Xbox 360 tulajok újabb 100 gamer pontot is begyűjthetnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)