Hirdetés

Elkezdődött az APB Reloaded nyílt bétája

|

Az All Points Bulletin nem adta fel a harcot, így ismét megnyitja kapuit a játék.

Hirdetés

A játék jelenlegi kiadója e-mailben értesítette a játékosokat: elindult az APB Reloaded nyílt bétája.

Szegény All Points Bulletin nem sikerült úgy, ahogy a készítők tervezték: a havidíjas fizetés, a sandbox stílus, a GTA-s játékmenet és az MMO megvalósítás nem fért meg egymás mellett, így rövid időn belül le kellett húzniuk a rolót.

Nem adták fel viszont a bukásnál, így fejlesztgetni, szépítgetni kezdték a játékot, és inkább ingyenessé tették a havidíj helyett. Így köszönthetjük az új játékot, ami az APB Reloaded címet kapta. Mától pedig bárki kipróbálhatja, ha kedve van hozzá. Nem csak a karakterkészítés, hanem a fegyverek és kocsik is frissítésen estek át, így jobb játékélményt ígérve, mint az alap APB. És azt se felejtsük, hogy a nyílt béta segítségével lehetőségünk van a maradék hibák felfedezésére, úgyhogy még tudnak változtatni a fejlesztők.

Akit érdekel a dolog, az látogasson el az APB Reloaded hivatalos weboldalára, töltse le a béta klienst, és mehet is a város átkozmetikázása! És ne felejtsétek: "Támogatónk az éjpíbí rilódid."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)