Hirdetés

Ellen Ripley is benne lesz a Dead by Daylight és Alien crossoverjében, megvan a premierdátum

|

Új térképen menekülhetünk majd a savas vérű gyilkos elől egy igazi túlélővel.

Hirdetés

A Behaviour Interactive multiplayerre épülő aszimmetrikus horrorjátéka a zsáner szinte minden nagy franchise-át elfogyasztotta már, így többek között tiszteletét tették benne olyan IP-k, mint a Halloween, az Evil Dead, a Rémálom az Elm utcában, a Fűrész, a Sikoly, a Stranger Things, a Silent Hill, a Hellraiser és a Resident Evil is, legutóbb pedig Nicolas Cage ugrott be segíteni a túlélőknek. 

A fejlesztők persze folyamatosan keresik a lehetőségeket a felhozatal bővítésére, és végre elérkezett az idő, hogy a horrorfilmek egyik legkultikusabbját hozzáadják a trófeájukhoz: az Alient. 

Hirdetés

A stúdió egy hete jelentette be, hogy az Alien-filmek szörnye, a xenomorf lesz a Dead by Daylight következő gyilkosa, azonban ki lesz az új túlélő, azt akkor még nem leplezték le, de nem volt nehéz kitalálni. Augusztus 8-ra ígértek részleteket, ami el is érkezett, így lerántották a leplet róla, hogy - ahogyan arra minden rajongó számított - valóban Ellen Ripley-vel menekülhetünk majd a lény elől, méghozzá egy ismerős terepen, ugyanis új térképet is kapunk: a Nostromo pályát. 

A xenomorfnak lehetősége lesz a rejtett alagutakhoz hozzáférni és felfedezni a közelben lévő túlélőket. Ebbe az alagútrendszerbe csak ő hatolhat be, az emberek nem, ez az új mechanika pedig nemcsak az egész térképre kiterjedő mobilitást biztosít, hanem felerősíti a parafaktort is. Természetesen Ripley-nek is lesz egy-két trükkje: a szekrényben rejtőzködve rövid ideg nem hagy maga után vértócsákat és nem hallatszik a légzése/nyöszörgése; a generátorokkal haladva megnyílik számára a csapdatelepítés lehetősége; amíg egészséges, addig nem csapnak zajt a léptei. 

Az új gyilkos, új túlélő és új pálya augusztus 29-én válik elérhetővé a Dead by Daylightban. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)