Hirdetés

Ellentmondásos adathalász tesztek

|

Az Internet Explorer 7 és a Firefox 2.0 adathalászat ellen védő funkcióinak hatékonysága nehezen mérhető, amit néhány ellentmondásos teszt is megerősít.

Hirdetés

A Mozilla a SmartWare által egy olyan tesztet végeztetett el, amelynek során a szakemberek arra voltak kíváncsiak, hogy a Firefox 2.0 vagy az Internet Explorer 7 segíti hatékonyabban a felhasználók bizalmas adatait veszélyeztető adathalász támadások elleni védekezést. A vizsgálatok két hétig folytak, és eközben a szakemberek 1040 olyan weboldalt látogattak meg az új szoftverekkel, amelyeket adathalász célokra is felhasználtak a támadók. A tesztek eredményéből egyértelműen az derül ki, hogy a Firefox antiphishing megoldásai jóval hatékonyabbak, mint az Internet Exploreré.
Tovább >>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)