Hirdetés

Ellopták Lineage III forráskódját?

|

A Half-Life 2 és a S.T.A.L.K.E.R. után úgy tűnik ismét forráskódlopás esete forog fenn, ezúttal az NCsoft által fejlesztett Lineage sorozat legújabb részét hackelték meg.

Hirdetés

A Gamasutra oldal jelenti, hogy egy koreai újság értesülései szerint a helyi rendőrség nyomozást indított lehetséges Lineage III forráskód tolvajlás ügyében. A játék, amelyet ugyan még hivatalosan be sem jelentettel, a nagymúltú MMO széria következő darabja lenne. A cikk szerint februárban hét NCSoft alkalmazott távozott a cégtől, akik később egy meg nem nevezett japán tulajdonú cégnél álltak munkába, ahol értesülések szerint átadták a program forráskódját az említett cégnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)