Hirdetés

[Elmarad] GameStar Aréna Live

|

Technikai okok miatt nem lesz ma GameStar Aréna Live.

Hirdetés



Mivel a GameStar szerkesztősége egyelőre még nem rendelkezik akkora emberanyaggal, mint a kínai néphadsereg (ami késik, nem múlik), ezért kapacitás híján a mai GameStar Aréna Live elmarad.
Szíves elnézéseteket kérjük, ígérjük, hogy egész nap rosszul fogjuk érezni magunkat, miközben lelkiismeretünkkel viaskodunk, és határozottan visszautasítunk minden olyan vádaskodást, ami arra enged következtetni, hogy munkaidőben játszunk. Mi kérem, ilyet ugyan soha!



De ha már így alakult a helyzet, akkor engedtessék meg, hogy megragadjuk az alkalmat, és finoman utaljunk arra, hogy milyen elfoglaltságban lehet részetek idén nyáron.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)