Hirdetés

Előbb jöhet a Star Wars Outlaws, mint gondoltuk?

|

A Ubisoft tíz játékot szeretne kiadni kevesebb, mint egy éven belül.

Hirdetés

Minden egyes részlettel egyre izgalmasabbnak tűnik a Massive Entertainmentnél készülő Star Wars Outlaws, amely azt adja meg a Csillagok háborúja-rajongó gamereknek, amire vágynak: egy nyitott világot, amelyben sztori-központú akciójátékot, amiben változatos bolygókat fedezhetnek fel, számít a döntésük, érdekes karakterekkel találkozhatnak és filmszerű történetmesélést kapnak. 

A Star Wars Outlaws gameplay prezentációja után a Tom Clancy's The Division-játékok fejlesztőinek újdonsága felkerült a kívánságlistánk legelejére, pláne azután, hogy kiderült, bizonyos szempontból inkább lesz Assassin's Creed a projekt, mint Starfield

Hirdetés

Év elején még úgy tervezte a Ubisoft, hogy nyolc játékot fog piacra dobni a 2024. március 31-ig tartó üzleti év során, a legutóbbi pénzügyi jelentésében azonban frissítette a terveit, és immáron tízre bővült az említett időszak alatt kiadásra szánt videojátékok listája. A vállalat által közzétett dokumentumból kiderül, hogy 2024 áprilisa előtt meg fog jelenni az Assassin's Creed Mirage, az Avatar: Frontiers of Pandora, a Rainbow Six Mobile, a The Division Resurgence, a Just Dance 2024 Edition, a Prince of Persia: The Lost Crown, a Skull & Bones, a The Crew Motorfest és az XDefiant. 

Ebben nem csak az a meglepő, hogy a régóta tologatott Black Flag spin-off, a Skull & Bones is megérkezhet kevesebb, mint egy éven belül, hanem az, hogy a Ubisoft tízedikként egy "másik nagy játékot" nevezett meg. Természetesen számos projekt formálódik a vállalatnál, amire illene a leírás, de a Tom Clancy's Splinter Cell remake vagy a fejlesztői pokolban lévő Beyond Good and Devil 2 aligha jelenhet meg ilyen hamar. Két opció van: az egyik a Japánban játszódó Assassin's Creed Codename Red, amit egy Ubisoft-munkatárs 2024-re datált, a másik és talán esélyesebb lehetőség pedig a Star Wars Outlaws, amelyet már eleve úgy jelentettek be, hogy valamikor 2024-ben jön

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)