Hirdetés

Előfizetésre váltott a Facebook

|

Az eddigi kreditrendszer helyett mostantól előfizetéssel szerezhetünk előnyt a játékokban.

Hirdetés

Ha a Facebookon található játékokhoz és alkalmazásokhoz extrákat szerettünk volna vásárolni, ahhoz eleinte krediteket kellett váltanunk.

Ez viszont most megváltozott, tegnap ugyanis bejelentették, hogy a kreditrendszert eltörlik, helyette előfizetést vezetnek be, illetve az árak minden felhasználónál a saját országának megfelelő pénznemben jelennek meg. Ha előfizetünk, az adott összeg (az előfizetés visszavonásáig) havonta vonódik le, cserébe pedig érdekes tartalmakhoz juthatunk (ez játékonként változó). Egyelőre a KIXEYE és a Zynga játékainál és alkalmazásainál tesztelik a szolgáltatást. Akik rendelkeznek fennmaradt kredittel, azok valódi pénz formájában használhatják majd fel, de természetesen vissza nem igényelhetik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)