Hirdetés

Előkerült a GTA Online bétája, kivágott tartalmakat túrtak elő a maradványaiból

|

Egy emulátornak és egy előásott kliensnek köszönhetően megtudhattuk, hogy mi maradt ott a vágóasztalon.

Hirdetés

A Grand Theft Auto V-öt és a Grand Theft Auto Online-t már egy évtizede nyúzza a játékosközösség, és bár utóbbi rengeteg új tartalommal bővült, biztosan rengeteg terve volt a Rockstarnak, ami végül nem valósult meg. Szerencsére most itt van nekünk a kiszivárgott GTA Online Xbox 360-as béta build, hogy megmutassa, miről maradtunk le.

Egy lelkes rajongó belecsapta a kikerült verziót a Xenia emulátorba, majd PC-n elkezdett turkálni a fejlesztési maradványok között.

Hirdetés

A KimiSha19 néven működő videós fel is töltött egy közel tízperces anyagot, hogy megmutassa, hogyan is néz ki a GTA Online béta változata működés közben.

Kísérletezés során a következő, kivágott elemekre bukkant rá:

  • A Wasted képernyőn eredetileg szerepelt, hogy ki, milyen fegyverrel ölte meg a játékost.
  • A UI teljesen máshogy volt elrendezve, ami főleg szintlépésnél volt egyértelmű.
  • A telefonunkban két extra név szerepelt, Al Carter és Edgar Carlos.
  • Lehetőségünk volt erősítést hívni Lamartól, Cartertől és Carlostól, ha bajba kerültünk.
  • Volt 5 karakter helyünk, és az egész karakterszerkesztő képernyő máshogy nézett ki.
  • Időnként felbukkantak volna "speciális ládák", de azt nem tudni, mi lett volna bennük.

Mivel KimiSha19 és a többi elszánt rajongó tovább turkál a bétában, valószínűleg egyre több apróság kerül majd napvilágra. Érdekes lesz látni, hogy milyen is lehetett volna a Grand Theft Auto Online, ha nem gondolja meg magát a Rockstar.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)