Hirdetés

Előlapi kamera lesz a Project Café kontrollerén?

|

A legfrissebb pletykák szerint sok egyéb mellett kamerát is találthatunk majd a Nintendo új konzoljának kontrollerén.

Hirdetés

Még három hét van addig, hogy a Nintendo hivatalosan felfedje az E3-on a Project Café néven futó új konzolját, amiről már sokmindent hallottunk.

A legfrissebb pletykák szerint a Project Café irányítására használt eszköz kap egy előlapi kamerát, amely többek között a profilképek és más játékbeli fotók készítésekor válhat hasznunkra. Emellett a mostani pletykát kiszellőztető forrás megerősítette a korábban már felmerült hat hüvelykes érintőképernyő jelenlétét, amit valószínűleg stylussal tudunk majd irányítani, a gombok elhelyezkedése pedig megegyezik a szokásossal. Állítása szerint elképzelhető, de nem biztos, hogy 3DS-t is lehet kontrollerként használni a Project Café-hoz. Alig bírjuk kivárni az E3-at.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)