Hirdetés

Elon Musk a Diablo IV kapcsán is kötekedni kezdett, de tőle meglepő fordulattal lett vége az ügynek

|

A Blizzard elnöke, Mike Ybarra felvette a kesztyűt, de ebből talán nem lesz ketrecharc.

Hirdetés

A 2019-es BlizzCon-on történt bejelentése óta négy évet kellett várni a Diablo-sorozat rajongóinak, hogy játszhassanak a széria új, negyedik részével. A Blizzard szerepjátéka PS-re, Xbox-ra és Pc-re is kijött június végén és szép kört futott a piacon már az első hónapban. Sokunk életéből vett el rengeteg órát, Csirke kolléga mellett olyan nagy név is rápörgött a játékra, mint Elon Musk, aki  épp a Diablo IV-gyel játszva jelentette be Twitteres követőinek a platformja név- és logóváltoztatását.

A hagyományosan megosztóan nyilatkozó tech-milliárdos ez esetben sem hazudtolta meg magát. Azt találta csiripelni (vagy most már ikszelni, ha a platform nevéből indulunk ki), hogy Diablo IV-hez nem kell nagy szakértelem. Mike Ybarra, a Blizzard vezetője erre csípősen válaszolt vissza, miszerint közzétehetné válaszul a szájhős guru játékban bekövetkezett halálainak számát. Egyébként ez már csak azért is adekvát riposzt, mert Musk játékbeli karaktere az "IWillNeverDie" nevet viseli.

Hirdetés

Aki figyelemmel követi Elon Musk munkásságát, tudja, hogy nem állnak tőle távol ezek a hírekben nagyot futó mondatok, amik mögött gyakran nincs különösebb tartalom, csak a szokásos szájkarate. Szeret hangzatos, megosztó dolgokat nyilatkozni. Volt már, hogy bírósággal fenyegették egy volt alkalmazottjára tett kijelentése miatt, bírálták már meggondolatlan, antiszemita megnyilatkozásai miatt, és a Mark Zuckerberggel körvonalazódó ketrecharc is egy hasonló színvonalú vitán alapszik.

Úgy tűnik, hogy ez a mostani eset nem fog tovább eszkalálódni, ugyanis a Teslát is tulajdonló milliárdos sokkoló hirtelenséggel elővette a jobbik modorát és egy napokban kijött tweetjében szimplán nagyszerű játéknak nevezte a Diablo IV-et, amit a békülékeny Ybarra köszönettel fogadott, mindenki megigazította csokornyakkendőjét, és ment tovább a felesleges és figyeleméhes véleményformálások végtelen útvesztőjében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)