Hirdetés

Elon Musk kirakta az Elden Ring karakterét, a közösség azonnal kiégett

|

Hölgyeim és uraim, Elon Musk, az okleveles zseni, éppen 2 kard és 2 pajzs társaságában indul csatába a varázslójával.

Hirdetés

Elon Musk, a Tesla és a SpaceX első embere, a szólásszabadság védőszentje két közösségi platform felvásárlása közben néha videójátékokkal is elszórakozik. Miközben egy légiutas-kísérő épp szexuális zaklatással vádolja, ő boldogan elvagdalkozik az Elden Ringben.

Musk ki is posztolta a saját oldalára, hogy mennyire csodálja a FromSoftware legutóbbi akció-szerepjátékát, de a beszélgetés akkor indult csak be igazán, amikor a karakterének felszerelését is közzétette.

Hirdetés

A lenti képen látható, hogy a játékot a milliárdos egy mágussal pörgeti (rengeteg pontot pakolt az Intelligence-re és a Mindra), akit egyébként súlyos vértezettel és két fegyverrel szerelt fel. Az Elden Ring rajongóinak erre azonnal elgurult a gyógyszerük.

Musk odaírta, hogy leveszi a karakteréről a terhet ha sokat kell bukfenceznie. Ez mondjuk nem nyugtatott meg senkit, de jó tudni, hogy legalább akkor nem cipel egy arzenált a varázslója, amikor keményebb harcokkal néz szembe.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)