Hirdetés

Elon Muskkal építtetné meg a Halo legendás járgányát az Xbox

|

A zöld platform marketingese a Twitteren győzködi a milliárdost a nem mindennapi kihívás elfogadásáról.

Hirdetés

A 2001 óta hódító Halo franchise ikonikus terepjáróját, a Warthogot valószínűleg még azok is felismerik, akik a széria egyetlen epizódjával sem játszottak. A szinte minden akadályt legyűrő négykerekű ugyanis legalább olyan fontos védjegye a sorozatnak, mint Master Chief sisakja, az Xboxnál pedig igyekeznek is minél több helyen szerepeltetni.

A Halón kívül DLC-ként feltűnt már például a Forza Motorsport 4-ben, valamint a Forza Horizon harmadik és negyedik részében is. De a rajongók is megteszik a magukét a terepjáró népszerűsítéséért, egy lelkes játékos például néhány éve a Chevrolet pickupjából faragott Warthogot.

Hirdetés

Most viszont úgy tűnik, hogy az Xbox magát Elon Muskot szeretné rávenni, hogy vállaljon be egy hasonló projektet a Teslával szerzett tapasztalataira alapozva. Néhány napja ugyanis a milliárdos a @flcnhvy nevű felhasználó kérdésére válaszolva elárulta a Twitteren, hogy konzolon eddig csak a Halóval játszott, amire rövidesen rárepült Aaron Greenberg, az Xbox marketingvezetője.

Greenberg Musknak címezve előbb egy Tesla-Halo együttműködést ajánlott, majd egy újabb posztban egyértelművé tette, hogy az összefogás neki és sok rajongónak is álomszerű lenne. A dél-afrikai születésű polihisztor viszont azóta sem reagált a felvetésre, így sajnos nem fogadnánk nagy összegben, hogy valaha is Tesla Warthogot láthathunk az utakon, hacsak egy elkötelezett rajongó nem csinál egyet a később megjelenő Cybertruckból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)