Hirdetés

Először kiszivárgott, majd bejelentették a Beyond Good & Evil új kiadását

|

Idén lesz 20 éves a Beyond Good & Evil, kicsit előre szaladt az ünnepi hangulat.

Hirdetés

Már a nyár végén előkerült a Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition egy ESRB besorolásnak köszönhetően, de aztán minden elcsendesült körülötte, így senki nem igazán figyelt oda az új verzió érkezésére.

Nemrég ismét felpörgött a lelkesedés a remaster körül, mivel a Microsoft elbaltázta a dolgot, és láthatóvá tette a játék bolti oldalát. Az achievementek és az új elemek leírásai is ott voltak az aloldalon, így gyakorlatilag minden kiderült, majd az évfordulós kiadás egy korai fejlesztésű változata véletlenül elérhetővé vált a Ubisoft+-on keresztül. 

A szivárgásnak köszönhetően kiderült, hogy a Beyond Good & Evil 20th Anniversary Editiont 4K-s felbontásban és 60fpssel élvezhetjük, és mind az irányítási megoldásokat, mind a hanganyagokat modernizálták a fejlesztők.

Hirdetés

Az ünnepi kiadásban lesz auto-save és cross-save is, de egy új kincsvadászat is bekerül a játékba, hogy azon keresztül még többet megtudhassunk majd Jade múltjáról. Az Anniversary Edition egy galériát is tartalmazni fog, ahol a fejlesztők mesélnek a Beyond Good & Evil felépítésének történetéről.

Nem kellett sokat várni a Ubisoft megerősítésére: a hivatalos Beyond Good & Evil Twitter/X-fiók azzal tréfálkozott, hogy le lett lőve a meglepetés, és boldog 20. évfordulót kívánva elárulták, hogy 2024 elején számíthatunk további információkra a Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition kapcsán, és egy másik tweetben elárulták, hogy körülbelül akkorra tervezik a speciális kiadás megjelenését is. 

Ti beszerzitek majd? Folytatásban már úgysem merünk reménykedni...

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)