Hirdetés

Előzetesen a Silent Hill: Revelation 3D

|

A 2006-os Silent Hill mozi befejezése folytatásért kiáltott, a producerek pedig meghallották a segélykiáltást és rögtön cselekedtek is.

Hirdetés

Ha játékokból készítenek filmváltozatot, az esetek nagy részében - finoman szólva - nem szokott jól sikerülni a végeredmény, de a 2006-os Silent Hill című adaptáció a nézhető kategóriába tartozott.

A folytatást már jó ideje betervezték, a filmről folyamatosan érkeztek az információk, az idei Comic-Con rendezvényen is képviselte magát a Revelation alcímű, 3D-s második fejezet. A film sztorijában Heather Mason 18. születésnapján édesapja rejtélyes módon eltűnik, a szálak pedig a titokzatos és - mint tudjuk - végzetes Silent Hill-be vezetik. Heather a hátborzongató helyszínen egyre több részletre jön rá és előbb-utóbb rádöbben, hogy ki is ő valójában, de ennek nagy ára van: talán örökre ott ragad a démoni helyen.

A forgatókönyvet Michael J. Bassett (Solomon Kane) szállította le, aki elvégezte a rendező teendőket is. Az új színészek mellett visszatérnek régi szereplők is, mint például a szinte minden filmben elhunyó Sean Bean (A Gyűrűk Ura trilógia, Equilibrium, A sziget) és Radha Mitchell (22 évente sötétség, Tűzben edzett férfi) vagy éppen Deborah Kara Unger (Játsz/ma, Visszavágó). Az újak között ott köszönhetjük a Trónok harcából ismert Kit Harington urat, de olyan nevekkel is számolnunk kell, mint Carrie-Anne Moss (Mátrix trilógia, Mementó, Disturbia), Malcolm McDowell (Halloween, A némafilmes) és Adelaide Clemens (X-Men kezdetek: Farkas).

A 3D-s rész tervezett hazai megjelenése november elseje, a legelső trailer alant figyelhető:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)