Hirdetés

Elpusztíthatatlan iMac?

|

Szajmon91 talált egy érdekes hírt, megírta és beküldte - közzé is tesszük (Gyu)

Hirdetés

Én speciel nem használok iMacet, de amint az ebből a hírből is kiderül, eléggé strapabíróak lehetnek.

Egy svéd fiatalember, bizonyos Anders Norman háza leégett. Ez még nem is lenne túl nagy hír, bár gondolom senki sem lenne az említett férfi helyében.

Öröm az ürömben, hogy az iMac gépe is jócskán megégett, ám mint azt lentebb olvashatjátok a beszámolójában, a gép még mindig tökéletesen működőképes állapotban van. Í

Anders Norman így emlékezett vissza az esetről: Sajnos az egész ház, és minden más teljesen megsemmisült a tűzben, az iMac-em is megégett. Az a vicces, hogy mégis működött. Bedugtam a konnektorba, letöröltem a kormot a monitorról, majd megnyomtam a bekapcsoló gombot. Képzeld el a meglepettségemet, amikor a gép elkezdett bebootolni, majd pedig rácsatlakoztam a vezeték nélküli hálózatra!

Anders a tűz utáni napon vett egy új iMacet, de a régit is megtartja emlékül...

Íme két kép a megégett gépről:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)