Hirdetés

Elrajtolt a Goldenblog szavazás, voksoljatok fiainkra!

|

Évről-évre megrendezésre kerül a blogok legfőbb megmérettetése, melyen 2010 óta a web4 kiválóságai is részt vesznek.

Hirdetés

Nincs ez másképp idén sem, mivel a szokásos módon ismételten elrajtolt a 2012-es Goldenblog szavazása, ami egészen pontosan szeptember hatodik napjáig tart, hetedikén tartják meg az eredményhirdetést.

A "blogok viadaláról" ezúttal sem hiányozhatnak a web4 legismertebb oldalai, így a jelöltek között találhatjátok a CineStar, a DualScreen, a Könyvmolyz és a SorozatPlanet blogokat is. Ha szeretnétek őket segíteni, nem kell mást tennetek, mint ellátogatni a Goldenblog szavazófelületére és a Kult-szórakozás kategóriában megkeresni a fent említett blogok egyikét. A srácok minden voksért rendkívül hálásak, támogassuk munkájukat legalább egy kattintással.

Felhívjuk a figyelmet, hogy kategórián belül egyetlen nevet választhattok csak, így döntenetek kell a négy felsorolt blog között. Sok sikert kívánunk nekik!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)