Hirdetés

Elrajtolt a Last Remnant

|

Megjelent a Square Enix új szerepjátéka. Egyelőre csak konzolokon elérhető, de lesz belőle PC verzió is.

Hirdetés

Itt az idő, hogy a szerepjáték fanok újra lecövekeljenek a monitorok elé. A remélhetőleg hetekig tartó szórakozás ideje alatt, az egyszeri gamer útját pizzásdobozok, besértődött barátnők, duzzogó haverok jelzik. De ha egyszer tél van, és kockulni kell! Mit tehet az egyszeri ember?A Square Enix általában jó kis játékokat szállít, reméljük, hogy most sem kell csalódnunk. Némi infót már tudunk a Last Remnantról, videókat is láthattunk, de az igazi megmérettetés majd most következik. A készítők igyekeztek mind a kelet, mind a nyugati szerepjátékos közönségnek megfelelni, ezért kétféle hőssel indulhatunk rendet rakni a világban. Egy tipikus kis jófiúval, és egy kicsit darkosabb "nyugatiasabb" hőssel. A harcrendszer nekem kissé bonyolultnak tűnt elsőre, és csak reménykedni tudok, hogy a PC verzióból nem hagyják ki az egeret. Kiderül majd az is. Alant megtekinthető a gammát hivatalosan is útjára bocsátó úgynevezett launch trailer. Erre mondhatna valaki valami szép magyar kifejezést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)