Hirdetés

Elrajtolt a Paragon szellemi örököse, de még csak korai hozzáféréssel

|

A Predecessor egy több műfajt ötvöző akciójáték, amely a Paragon koncepciójába próbál meg új életet lehelni.

Hirdetés

Az Epic Games is megpróbálkozott betörni a MOBA-piacra a 2016-ban megjelent Paragonnal, amely az Unreal Engine 4 erejével, különleges hősökkel és egyedi megoldásokkal igyekezett kialakítani a saját játékosbázisát. A lelkesedés lassan elpárolgott, és miközben a Fortnite elképesztően népszerű lett, addig itt a fejlesztők küszködtek vele, hogy be tudják csábítani a gamereket.

2018-ban aztán nem látták értelmét a további vergődésnek, és fájó szívvel búcsút intettek a MOBA-nak: a Paragon lehúzta a rolót, az Epic mindenkinek visszafizette a pénzét. 

Hirdetés

A Paragon emléke azonban tovább él egy szellemi utódban, az Omeda Studios által készített Predecessorban. Egy gyors tempójú akciójátékról van szó, amely az elődjéhez hasonlóan a MOBA és az FPS, valamint TPS műfajok elemeit igyekszik ötvözni némi stratégiázással. A játékmenetben négy szövetségessel együtt mehetünk neki az ellenfeleknek a három sávra felosztott térképen, ahol interaktív dzsungel, különleges szörnyek és hasonló meglepetések várnak.

Minden mérkőzésen két csapatra oszlik 10 játékos, és mindegyik a saját választott hősét irányítja, amik az egyedi kialakításnak és képességeknek köszönhetően tökéletesen idomulhatnak a különféle játékstílusokhoz. A pályán a feladatok teljesítésével és az ellenfelek kiiktatásával aranyat lehet gyűjteni, amit aztán a boltban olyan tárgyakra lehet beváltani, amelyek például új helyszínekre teleportálnak, láthatatlanná tesznek, megállítják az időt és hasonlók. 

A Predecessor a közelmúltban rajtolt el korai hozzáféréssel Steamen és Epic Games Store-on, és szerencsére nincsenek nagy igényei ahhoz, hogy elfusson: már Windows 10-zel, Intel Core i5 processzorral, 8 GB RAM-mal és Nvidia GeForce GT 1030 2 GB/AMD Radeon RX 550 videokártyával is mozgásra lehet bírni, és az ajánlott követelmények sem kérnek többet az Nvidia GTX 1660 Ti 6 GB-nál/AMD Radeon RX 5600 XT-nél.

Nektek hogy tetszik ennyi alapján a projekt?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)