Hirdetés

Első infók: Call of Duty 4

|

Alig jelent meg a Call of Duty 3 Xbox 360-ra és PS3-ra, máris felütötték fejüket az első pletykák a negyedik részről.

Hirdetés

Fejlesztőkhöz közeli források szerint a Call of Duty 4 ismét visszakerül az első két részt fejlesztő Infinity Ward kezébe. A harmadik részt ugyanis a Treyarch csapata fejlesztette, s talán pont ezért PC-re nem is jelenik / jelent meg. A CoD4 ebben is visszatér a hagyományokhoz: egyelőre úgy tűnik, nextgen konzolok mellett PC-re is elkészül majd.

Ami viszont igazán nagy durranásnak számít, hogy végre elvetették a második világháborús környezet ötletét, és áttérnek a jelenbe. Azt azonban még nem tudni, hogy a modern környezet pontosan mit takar. Egyelőre nem valószínű, hogy a Battlefield sorozathoz hasonlóan itt is a Közel-Keletre helyeződne a hangsúly.

Technikai újítások terén egyet emeltek ki: míg más hasonló játékoknál jelenleg általában négy kritikus pont található az ellenfelek fején, itt legalább 16 ilyen lesz. Belelőhetsz például a modell védősisakjának szélébe, ami így pörgésbe kezd gazdája fején. Ha valamivel arrébb találod el, lehet, hogy a sisak le is esik.

A multiplayer szekcióról is szó esett, amely az előző részekben elég gyengére sikeredett. Éppen ezért itt legalább 54 játékossal játszható pályákat terveznek. Természetesen mindezeket a híreszteléseket az Activision nem erősítette meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)