Hirdetés

Eltolták az új Alone in the Dark megjelenését, az okot könnyű kitalálni

|

A legendás horrorfranchise visszatérését hiába támogatták meg hollywoodi színészekkel, az októberi mészárszéket így is muszáj volt elkerülnie a rebootnak.

Hirdetés

Bár az Atari 2015-ben az Alone in the Dark: Illimunationnel sikeresen lenullázta a franchise-t, a jogokat megszerző THQ Nordic nagy potenciált látott a széria feltámasztásában, amit tavaly be is jelentett egy olyan reboot képében, amely nagy mértékben támaszkodik az 1992-es első részre. Az új játék a franchise ikonikus helyszínén, a Derceto udvarházban játszódik az 1920-as években, a történet során pedig két karaktert irányíthatunk: Emily Hartwoodot (a Free Guy-ban is látott Jodie Comer) és Edward Carnby magánnyomozót (a Stranger Things sztárja, David Harbour). 

Érdemes lesz mindkettejükkel végigjátszani az atmoszférára, feladványokra és a szűkös források miatt nehéznek ígérkező küzdelmekre építő sztorit, mert lesznek eltérések. 

Hirdetés

Eddig úgy volt, hogy már október 25-én megtapasztalhatjuk az új Alone in the Darkot, azonban a THQ Nordic végül úgy látta jónak, ha nem küldi vágóhídra a játékát egy olyan zsúfolt időszakban, amikor jön a Lords of the Fallen, a Marvel's Spider-Man 2, a Super Mario Bros. Wonder, a The Lord of the Rings: Return to Moria, a Cities: Skylines 2, az Alan Wake 2 és a Call of Duty: Modern Warfare III is. 

Az új dátum 2024. január 16. lett, ekkor fog PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re megérkezni az Alone in the Dark reboot, az extra időt pedig kihasználja a Pieces Interactive arra, hogy tökéletesítse a játékát, így remélhetőleg év elején már egy hibáktól mentes horrort kapunk majd. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)