Hirdetés

Eltűnik a Capcom több játéka a Steamről

|

Az egyetlen jó hír, hogy olcsón lecsaphatunk rájuk, mielőtt kikerülnek az áruház kínálatából.

Hirdetés

Számos oka lehet annak, hogy egy kiadó úgy határoz, nem értékesíti tovább az általa gondozott játékok némelyikét. A leggyakrabban kényszerhelyzetből fakad a döntés, azaz lejár valamilyen licenc, és a meghosszabbítása nagyobb kiadással járna, mint amekkora bevételt még az érintett címtől a jövőben remélni lehet.

Hogy ezúttal is ez áll-e a háttérben, azt nem tudjuk, mindenesetre a Capcom bejelentette, hogy képletesen szólva napokon belül leszedi a polcokról három játékát is, amelyeket azután már hiábavalóan keresnénk a Steamen.

Hirdetés

A Rocketeer filmre emlékeztető Dark Voidtól, az azzal szoros rokonságban álló Dark Void Zerótól, valamint a cuki Flock!-tól kell búcsút vennünk május 8-ával. Aki korábban megvette valamelyiket, az természetesen ezután is játszhat vele, és ez értelemszerűen azokra is vonatkozik, akik az utolsó lehetőséget és akciót kihasználva lecsapnak rájuk nyomott áron.

Dark Void - 4,99 euró (9,99 helyett)

Dark Void Zero - 2,43 euró (3,99 helyett)

Flock! - 3,04 euró (4,99 helyett)

Egyelőre nem világos, hogy az Xbox piacteréről is eltávolítja-e a Dark Voidot a Capcom, de akár erre is utalhat, hogy épp akciós: mindössze 800 forintot kérnek érte a szokásos 3990 helyett. Visszafelé kompatibilis játékról lévén szó nem kell lehozni az Xbox 360-at a padlásról, Xbox One és Xbox Series X|S konzolokon is vígan elfut.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)