Hirdetés

Elven Legacy kedvcsináló

|

A Fantasy Wars kiegészítője ugyan létezik már egy ideje, de sajnos csak oroszul. A nemzetközi megjelenés sajnos csak jövőre várható.

Hirdetés

A Fantasy Wars egy aranyos kis körökre osztott stratégia, amely ugyan nem aratott elsöprő sikereket, viszont egész jól el lehetett vele verni az időt. Annyira azért nyereséges volt, hogy a készítők egy kiegészítőt beígérjenek a népnek. A márciusra tervezett bővítés ugyan nem érkezett meg a várt időben, sőt azóta elég nagy csend volt a játék körül. Most egy kis videó érkezett, melyből megállaíthatjuk, hogy a játék jól fog kinézni. A Heroes sorozat ötödik része úgyis megosztotta a játékosokat, és bár a King's Bounty jóval szabadabb játékmenetet kínál, biztosan lesznek akiknek ez a kötöttebb játékstílus jön be. Személy szerint anno nem sok időm volt elmerülni a  Fantasy Wars világában, és csak annyi maradt meg, hogy az "arany" minősítés eléréshez szinte emberfeletti képességekre lett volna szükség. Az új küldetéscsomag segítségével akár egy ork hadvezér bőrébe is bújhatunk majd, hogy móresre tanítsuk a nagyképű elfeket, akik olyan magasan hordják az orrukat, hogy beleesik az eső.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)