Hirdetés

Elven Legacy Trilogy - Kiegészül a kiegészítő

|

A Fantasy Wars története folytatódik, méghozzá három új epizódon keresztül.

Hirdetés

Aki annak idején kedvelte a Fantasy Wars című játékot, vagy annak kiegészítőjét, az Elven Legacy nevezetű alkotást, bizonyára örömmel fogadja a hírt, miszerint újabb epizódok várhatóak még az idén. Egészen pontosan három kiegészítő érkezik, az amúgy is kiegészítőként debütált Elven Legacy-hoz.

Az első, Ranger névre keresztelt kieg október 20-án érkezik, 16 új egyjátékos misszióval, két új hőssel, új varázslatokkal, és tárgyakkal. Kevesebb, mint egy hónappal később - november 17-én - befut a Siege nevű kieg, amely 19 új pályát, két új hadsereget, és 3 hőst tartalmaz. Végül december 1-én megvásárolhatjuk a befejező részt, Magic néven. Az utolsó kiegészítő 15 egyjátékos pályát, egy új hőst, új taktikákat, varázslatokat, és tárgyakat tartalmaz, valamint a Fantasy Wars néhány elfeledett hősét is újra kipróbálhatjuk. A három alkotás csak digitális terjesztés formájában lesz elérhető, az amcsiknak 9,99 dollárért, nekünk európaiaknak természetesen 9,99 euróért, hogy egyem meg a szívét babbal, annak aki ezt kitalálta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)