Hirdetés

Elveszítheti Mortal Kombat fejlesztőit a Midway

|

A komoly pénzügyi problémákkal küzdő Midway stúdióját elhagyhatják a Mortal Kombat vs. DC Univerese fejlesztői.

Hirdetés

Saját vállalkozást alapíthatnak a Mortal Kombat vs. DC Univerese fejlesztői, amennyiben financiális helyzetük nem rendeződik. Megjelenése előtt komoly elvárásokat támasztottak a pénzügyi problémákkal küzdő, Midway gondozta játékhoz.

Összességében sikeresnek bélyegezhetjük a Mortal Kombat vs. DC Univerese generálta eladásokat, előzetesen meghatározott céljaikat néhány esetben túlteljesítették, melynek vonzataként alapfizetésükön kívül bónuszt érdemelnének a fejlesztők. Pluszfizetést egyelőre nem kaptak, ezenkívül erősen bírálják a Midway válságkezelő megoldásait, valamint véleményük szerint kenyéradójuk elhanyagolja a Mortal Kombat játékcsaládot. Mielőbb váltani szeretnének, ennek érdekében több kiadóval is felvették a kapcsolatot. A Midway illetékesei szerint a bónuszok ügyének rendezése hitelezőik vállát terheli és pontatlanok azon feltételezések, miszerint direkt módan visszatartják a pluszpénzek folyósítását. Ha távozás mellett döntenek a fejlesztők, feltehetőleg elvesztik a Mortal Kombat jogokat és kénytelenek lesznek hátrahagyni készülőben lévő MK alkotásukat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)