Hirdetés

Elvileg kiderült, ki lesz a Mortal Kombat 1 utolsó kameo harcosa, egy régi karakter térhet így vissza

|

Hitelesnek tűnő forrásból érkezett a legújabb Mortal Kombat 1-es szivárgás.

Hirdetés

Napról napra közelebb kerülünk a Mortal Kombat 1 megjelenéséhez, a NetherRealm Studios viszont még továbbra is adósunk pár játszható karakter, illetve kameo harcos leleplezésével. Egy friss szivárgás szerint azonban megvan, ki lesz a kameo lista utolsó harcosa: Shujinko fog visszatérni ilyen formában, akire lehet, hogy közületek sokan már nem is emlékeznek.

Shujinko eredetileg a Mortal Kombat: Deceptionben debütált (és jutott nagyon fontos szerephez), majd szerepelt a Mortal Kombat: Armageddonban is, de később csak minimális utalásokat kaptunk rá - ilyen volt például a Mortal Kombat 11-ben egy említés, vagy a Mortal Kombat X-ben a  Cassie Cage-féle ladder befejezése. 

Hirdetés

De miért érdemes egy ilyen állítólagos szivárgással foglalkozni? Nos, esetünkben egészen pontosan azért, mert a szivárogtató korábban csak olyan infókat közölte előre, melyek később tényleg hitelesnek bizonyultak. Ezen felül már nyilvánosan nem volt hajlandó megosztani az említett képet (ezzel elmondása szerint bajba sodorná a forrását), elküldte azt a modoknak, akik megerősítették, hogy valódinak tűnik. 

Shujinko
Shujinko

Nagyon úgy fest tehát, hogy az utolsó kameo harcos tényleg Shujinko is, azt pedig továbbra sem tudjuk, hogy a listában utána szereplő, kérdőjeles sziluett mit jelent, ezzel random választjuk ki a kameónkat, vagy esetleg egy titkos, feloldandó karakter rejtőzik itt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)