Hirdetés

Emelkednek az árak - Ázsiában

|

Múlt héten az Apple emelte a távol-keleti régiókban iMAC gépeinek árát ezen a héten a Sony, a NEC valamint a koreai Trigem volt soron. A Sony árai Japánban körülbelül 10%-ot emelkedtek, míg Koreában a Trigem 3%-al adja magasabban az előre legyártott PC-ket. Az áremelést a cégek az egyre jobban növekvő LCD és DRAM árakkal indokolják. A Dell másképp áll a dologhoz, ahelyett, hogy emelné az árakat, megpróbálja az áremelkedés szempontjából jelenleg "kritikus" összetevőket (pl. memória) alacsonyabb áron tartani, vagy ha ez nem sikerül, akkor ugyanazért az összegért kevesebb kerül az egyes gépekbe. Ha további érdekességeket olvasnál a témáról, kattanj el ide.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)