Hirdetés

Eminemmel és klasszikus pályákkal támad a Call of Duty: Modern Warfare 3 multiplayer előzetese

|

Ismerős, de azért jócskán megszépült helyszíneken lőhetjük majd egymást.

Hirdetés

Lassan két évtizede már, hogy vetésforgóban követik egymást a Call of Duty epizódok, a fősorozat gyártásába 2006-ban kapcsolódott be a Treyarch a Call of Duty 3-mal, és onnantól egyik évben a Santa Monica-i stúdió, a másikban a Woodland Hills-i Infinity Ward szállította az aktuális részt. 2014-ben aztán megjelent a Sledgehammer Games fejlesztette Call of Duty: Advanced Warfare, és azzal háromszereplőssé vált a rotáció, ami hosszabb fejlesztési időt jelentett.

Az idén érkező Call of Duty: Modern Warfare III-nak viszont hamarabb kellett elkészülnie a szokásosnál, hiszen ugyanaz a Sledgehammer jegyzi, amelyik a 2021-es Call of Duty: Vanguardot is. Nem véletlenül tervezték eredetileg nagyobbacska kiegészítőnek, majd ahogy teltek-múltak a hónapok, a projekt kibővült, hogy végül teljes értékű CoD-csomagként lássa meg a napvilágot.

Hirdetés

A pénzünkért kapunk egy kampányt, amely a tavalyi Modern Warfare II eseményeit folytatja, egy zombis módot, valamint tradicionális multiplayert is. Az utóbbi 16 térképet fog tartalmazni, ám ezek egyike sem lesz új. A teljes paletta a 2009-es Modern Warfare 2 felhozatalára (Terminal, Rust, High Rise, Derail, Favela stb.) épül, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy a fejlesztők mindegyiket átdolgozták és kicsinosították. Az Eminem Till I Collapse című slágerére összevágott előzetes alapján a játékmenet tempósnak tűnik, és bizonyára sokan örülnek annak, hogy az úszás és a csónakok használata is szerephez jut majd.

A Call of Duty: Modern Warfare III november 10-én rajtol el PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X|S-en. Előtte azonban egy kicsit jobban beleáshatjuk magunkat a részletekbe az október 5-én esedékes Call of Duty NEXT eseményen, és kevéssel utána a multit is kipróbálhatjuk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)