Hirdetés

Empire Earth II - Gold!

|

Íme elkészült hát a stratégiai játékok kedvelőinek következő, talán várva várt alkotása, az Empire Earth II. Nagy vonalakban a játék arról szól, hogy elkezdünk egy parányi törzset irányítani, ősközösség rulz. Aztán szépen fejlődgetnek, feltalálnak ezt azt, és hipp-hopp azon vesszük észre magunkat, hogy mindegyik szalad a blotba Athlon 64-et venni. Jobbanmondva szaladna, de a planétán más törzsek is élnek, akik nem nézik jó szemmel, hogy a konkurencia még él. A többit kitalálhatjátok, de elmondom, hogy rengeteg korszak rengeteg fegyvernemével küldhetjük másvilágra az ellenséges, hitetlen bagázst, például az ókorban a római légió katonáival, vagy a világháborúk tankjaival. Nyami! AZ USA boltokban április 28-án jelenik meg, nálunk lehet, hogy egy kicsit később.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)