Hirdetés

Empire of Sports: a sport online birodalma

|

Már lehet jelentkezni az online sportjátékokat teljesen újragondoló Empire of Sports zárt bétatesztjére.

Hirdetés

A sportprogramoknál mára alapkövetelmény lett a kidolgozott online játéklehetőség is, az Empire of Sports azonban teljesen új módon ragadja meg a témát. Tulajdonképpen egy MMO-ról beszélünk, ahol a játékosok létrehozzák saját karakterüket, aki folyamatosan fejlődve egyre jobb lesz az általa művelt sportágakban. Jelen pillanatban tenisz, síelés, bob és kosárlabda is szerepel a felhozatalban, a közeljövőben pedig a foci részt tervezik beépíteni, ahol valódi élő, 11 vs 11 emberes meccseket vívhatunk. A komoly összecsapások közepette persze lehetőségünk nyílik edzeni, vetélytársainkkal ismerkedni, akikkel megfelelő összhang esetében saját csapatot is alapíthatunk. Egyéb információk, jelentkezés a bétatesztre a hivatalos oldalon.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)