Hirdetés

Empire: Total War - Campaign trailer

|

A Total War sorozat méltán népszerű, és az előzetesek alapján a legújabb rész is igen jónak ígérkezik.

Hirdetés

Nah, miután megírtam Chavalier cikkét másodszor is, gondoltam valami friss infót is szállítok. Bocsi, de hát este van már. Remélem az alant látható Total War: Empire videó kárpótol majd benneteket. A videó áttekintést ad a kampány mód különböző finomságairól, és néhány jó kis csatajelenetet is megcsodálhatunk. A Total War legújabb részében már nyitva áll előttünk az egész világ, így a megalomániás világuralomra törő egyedeknek semmi nem szab határt. Amerikától Indiáig mindenhová elvezethetjük kedvenc vöröskabátosainkat, elhozva a civilizáció áldását a primitív népz számára. Nagyszerű kis gamma lesz ez, hiszen a tengeri csatákat is lejátszhatjuk már, ezáltal mindenki egy kicsit Őfelsége kapitánya is lehet(már aki olvasta/látta) Nem is pofázom tovább, nézzétek vadul.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)