Hirdetés

Empire: Total War - Puskaporos hangulatban

|

A Total War széria soron következő darabja ugyanakkora hangsúlyt fektet a tengeri és a szárazföldi hadviselésre is.

Hirdetés

Habár még mindig komoly szereppel bírnak a kardok, szablyák, lándzsák, a gyarmatosítás sikere a lőfegyverek elterjedése nélkül elképzelhetetlen lett volna. Soha nem bírt még ekkora jelentőséggel a csapattestek megfelelő pozícionálása, az ütközet helyszínének és időpontjának kiválasztása ill. a terepviszonyok kihasználása. Egységeink most már képesek az épületek elfoglalására, ahonnan jóval nehezebb kifüstölni őket, mint akkor lekaszálni, amikor búzakalászként sorakoznak fel egymással szemben a barátinak nem nevezhető erők. Ha pedig nem megfelelőek a terepviszonyok, még mindig emelhetünk barikádokat, csak hogy némi borsot törjünk az ellenfél nózija alá.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)