Hirdetés

Empire: Total War - Rabok legyünk, vagy szabadok?!

|

Pompás kis videó érkezett a legújabb Total War játékról, melyben az amerikai függetlenségi háború a főszereplő.

Hirdetés

Az Empire: Total War három kontinensen játszódik majd. Az alapvetően nyitott kampány során természetesen a világbéke, akarom mondani a világuralom a cél. A tengeri csaták végre nem csak Civilization stílusban játszódnak majd, de nem csak ezen a téren találkozhatunk majd újdonságokkal. Az amerikai kontinenst ugyan már láthattuk, de a Medieval: Total War egy másik éra történéseiről szólt. A mostani Total War játékban az egyik legizgalmasabb korszak kerül feldolgozásra, és lesz egy külön kampány, amely az amerikai függetlenségi háborút dolgozza fel. Amennyiben sikerül az angolokat kiverni, a kampány természetesen nem ér véget. A friss amerikai nemzettel simán leigázhatjuk az egész világot, átírva a történelmet. A trailer tanúsága szerint, az indiánok is jönnek majd, de hogy külön birodalmuk lesz-e, vagy csak mint a nagyhatalmak csatlósai jutnak szerephez, egyelőre titok. Személy szerint komáznék egy indián birodalmat, "és elindulnék Winnetouként, rendet rakni a világban...", de hát ez majd még kiderül. Addig is nézzük a trailert, és reménykedjünk, hogy újabb csúszás már nem lesz.

totalwartv.jpg
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)