Hirdetés

Empire: Total War - További javítások várhatóak

|

A Creative Assembly nem hagyja abba az Empire: Total War támogatását a minap bejelentett kiegészítő okán.

Hirdetés

Nem kell tehát attól tartanunk, hogy valamiféle csatolt áruként kaphatjuk meg, a jó ideje megígért AI tuningot. A Creative Assembly csapat mindenkit megnyugtatott, hogy a Napoleon: Total War fejlesztése zökkenőmentesen halad, de ne féljenek az Empire: Total War felhasználók se.

Imhol nyilatkozat jól: "Nem hagytunk fel az Empire: Total War támogatásával. A régóta beígért AI patch munkálatai nagyon is folynak, hamarosan érkezik. Jóval előbb, mint a Napoleon: Total War. Elismerjük, hogy voltak apróbb hibák az Empire: Total Warral a kiadáskor, de mostanra már a legtöbb stabilitási problémát megoldottuk. A munkánknak azonban messze nincs vége, mostantól a balansz, és egyéb játékmentbeli finomságok kerülnek előtérbe, legfőképpen az AI. Mindent elolvastunk, amit a rajongók írtak nekünk, és most megpróbáljuk megvalósítani a kéréseket, egyszóval nem felejtettük el az Empire-t, és hamarosan várható a patch." Várjuk szeretettel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)