Hirdetés

End of Nations - Collector's Edition részletei és második béta hétvége

|

A Trion Worlds nyilvánosságra hozta, mit kap az, aki az End of Nations Collector's Editiont megvásárolja.

Hirdetés

Magáról a játékról még egykori kollegánk, Disorder számolt be egy exkluzív londoni bemutató alkalmával, de azóta már volt egy zárt béta hétvége is, amelyen többen kipróbálhatták. 

 

70 dolláros árért a Collector's Edition vásárlói elérést kapnak egy speciális Black Dragon egységhez (és az ehhez járó Black Knight hőshöz, egy Skunk skin készlethez, 5-ös szinten két parancsnok indításának lehetőségét is megkapják, emellett két plusz parancsnoki slot és öt napig tartó 50%-os plusz pénz bónusz is jár)

Három hónapos VIP tagságot is kap az illető, amellyel End of Nations bolti árleszállításokat, in-game pénzt, tapasztalati pontot növelő bónuszokat kap 90 játékhoz. Ezek a bónuszok jó nagy előrelépést jelentenek a 30 dolláros Founders csomaghoz képest, de a Trion engedélyezi a játékosoknak, hogy upgradeljék Founders csomagjukat, ha szeretnék.  

Az End of Nations második zárt bétája ezen a hétvégén következik, ne mondjátok, hogy nem szóltunk időben!

S amíg jön a béta, íme egy kis videó az első bétából:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)