Hirdetés

Endregyógyintézet: az első adás!

|

Fogadjátok szeretettel az Endregyógyintézet első adását, melyben sokkoló híreket fogtok megtudni.

Hirdetés

A GSTV átalakulás sokunk örömére szabad teret adott az őrült vágónak, azaz EndreMannak abban, hogy végre kiélje ezerféle defektusát, melyeket eddig az aprócska vágószobában, önnön magányába fojtott bele. Az első adásban Nightwolf is beveti magát, illetve feltűnik egy sztárvendég, akit láttunk már sokkal jobb formában, és mintha egy kicsit összement volna. Igen, tudjuk, hogy az adás már tegnap felkerült a GSTV-re, ezért elnézést is kérünk, amiért azon melegiben nem prezentáltuk felétek, de annyit mondhatunk, hogy a felelősök már egy nagy távoli, igen hideg és havas célpont felé zötyögnek egy cirill betűkkel díszített vonaton. Szóval Endregyógyintézet, első rész! Ójeeeee!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)