Hirdetés

Második világháborús lövöldén dolgoznak a War Thunder alkotói

|

Az Enlisted komoly kampánnyal várja a rajongókat, akik a Normandia mellett Moszkvában is harcolhatnak majd.

Hirdetés

A Gaijin Entertainment ma jelentette be, hogy a Darkflow Software segítségével már javában dolgoznak az Enlisted című második világháborús lövöldén, melynek eseményei valódi történelmi csatákon alapulnak majd.

Az első körben csak PC-re érkező játék a Gaijin által készített Dagor grafikus motort használja majd, amely a rombolható környezet mellett akár 100 játékost is képes kezelni. A fejlesztők mindenben a rajongók akaratát követik majd, legyen szó játékmódokról, az új kampányokról vagy tovább platformokról.

A Battle of Normandy és Battle of Moscow kampányok fejenként 22 dolláros áron jelennek meg, 50 dollárért mindkettőt megkapjuk számos digitális extra kíséretében. Az előrendelők korai hozzáférést kapnak a bétához, ami várhatóan valamikor 2017. második felében rajtol majd.

A kiadó a teljes befolyó összeget visszaforgatja a játékba, és bár nem egy Kickstarterről van szó, kicsit hasonló a szisztéma: 250 ezer dollárnál elkészítik az afrikai kampányt, 500 ezernél pedig egy másikat, amiről a rajongók dönthetnek majd. A konzolos megjelenéshez egymillió dollárra van szükségük.

Ha szeretnétek többet tudni, látogassatok el a hivatalos weboldalra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)