Hirdetés

Ennél élethűbb Unreal Engine 5-ös FPS-t nem látsz

|

Gameplay trailert kapott az Unrecord című testkamerás lövölde.

Hirdetés

Már tavaly felbukkant egy nyúlfarknyi részlet a Drama csapatának készülő lövöldéjéből, de csak mostanra jutott el odáig a stúdió, hogy hogy további részleteket is megosszon az érdeklődőkkel. A Unrecord egy már-már zavarba ejtően élethű FPS benyomását kelti, ami nemcsak a hiperrealisztikus látványnak köszönhető, hanem annak a megoldásnak is, hogy mindent a játékos által megszemélyesített karakter testkamerájának szemszögéből láthatunk. Ezáltal pedig pontosan olyan, mint az amerikai rendőröknek az internetet elárasztó testkamerás felvételei intézkedésekről, letartóztatásokról és lövöldözésekről.

A Drama roppant ambiciózus célokat tűzött ki maga elé, mert ugyanakkora elánnal esik neki a narratíva kidolgozásának, mint a vizuális megvalósításnak. Ha minden terv szerint alakul, akkor az Unrecord képében egy izgalmas bűnügyi thrillert kapunk, választható dialógusokkal és morális döntéshelyzetekkel, azaz a taktikai érzékünk mellett a nyomozói képességeinket is próbára teszi majd.

Hirdetés

Különösen büszke a csapat a gunplayre, az általuk fejlesztett rendszer szabad és autentikus célzást tesz lehetővé, valamint nem köti gúzsba a játékos kézmozgását. A nehézségi szintet pedig úgy lövik be, hogy ha ész nélkül rohanunk előre, akkor garantáltan otthagyjuk a fogunkat, minden egyes összetűzés során körültekintően kell majd eljárnunk.

A Steamen már kívánságlistára tehető Unrecordot egyelőre csak PC-re jelentették be, de a fejlesztők szeretnék idővel minél több játékoshoz eljuttatni, magyarán jó esély van rá, hogy egyszer konzolokra is megjelenjen.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)