Hirdetés

Ennél olcsóbban nem lehet a Disney Worldbe menni

|

Ilyen olcsón biztosan nem látogathatod meg a világ legboldogabb helyét.

Hirdetés

A Föld legboldogabb parkjai egyre szomorúbbak. A Disney World belépők ára emelkedik, a járvány miatt pedig vészesen csökken a látogatók száma (már amikor nincsenek zárva a parkok). Nem könnyű így a rajongók sorsa, de most legalább a Minecraftban kibulizhatják magukat.

A Microsoft és a Disney kiadtak egy Walt Disney Magic Kingdom DLC-t, ami elhozza a parkok varázslatát a kockavilágba.

Hirdetés

A játékosok felülhetnek az összes klasszikus hullámvasútra a Big Thunder Mountain Railroadtól a Space Mountainig, ráadásul még csak sorba sem kell állni értük.

A parkban csak sétálgatni is érdemes lesz, mert ott beszerezhetünk majd magunknak rengeteg Disney jelmezt és kegytárgyat, bevásárolhatunk nyalánkságokból, de le is pacsizhatunk a legismertebb mesehősökkel is.

A DLC 1340 Minecoinba kerül, ami nagyjából 10 eurónak felel meg. Ez jóval kevesebb, mint amibe egy Disney World látogatás kerülne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)