Hirdetés

Ennél röhejesebben nem lehet lopni a Starfieldben – de működik

|

Ha elteszel valamit a polcról, a boltos megharagszik rád, de ha kilökdösöd a tárgyat egy kukával, a tulajdonosa még félre is áll az utadból.

Hirdetés

A korábbi Bethesda játékokban is alapelem volt a lopás, a boltokból bármit eltehettünk sajttól a gyertyatartóig. Ha nem voltunk elég sunyik, számolnunk kellett a következményekkel, hiszen a tolvajokat a fantasy és a posztapokaliptikus világokban sem kedvelik.

Trükkösebb játékosok egy nagyon egyszerű módszerrel bármit következmények nélkül elvihettek: vödröt húztak a boltosok fejére, akik így nem láttak semmit, de ez nem is zavarta őket különösebben. Ez sajnos a Starfieldben már nem működik: bár az NPC-k nem kapják le a fejükről a vödröket és dobozokat, nem is hagyják magukat kirabolni.

Hirdetés

Nem kellett sok, hogy egy játékos rájöjjön, hogyan lophatna könnyen. A Redditen közzétett videóban láthatjuk, amint felemel egy kukát, majd azzal lelök az asztalról egy fegyvert, kitaszigálja az üzletből, felveszi, visszasétál, és semmilyen következménnyel nem kell számolnia. A boltos egy ponton még arrébb is áll, hogy ne akadályozza a golfozást.

Starfield advanced stealing method
by u/Dave78905 in Starfield

A kuka felemelése önmagában lopásnak számítana, de amíg a tulajdonosa nem látja, hogy megmarkoltuk, nem kérdezi meg, miért van nálunk és honnan szereztük. Nem egy kifinomult módszer, de működik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)