Hirdetés

Ennyi helyet foglal az Assassin's Creed Valhalla, az új tartalmak még hizlalják majd

|

Azért szerencsére nem egy Call of Duty a helyigényű az Assassin's Creed Valhalla, de már az első napon kap majd egy tekintélyes tapaszt.

Hirdetés

Videojátékok terén kétségtelenül a november az év legizgalmasabb hónapja, hiszen az új konzolok megjelenése mellett néhány régen várt cím is befut. Ilyen lesz például az Assassin's Creed Valhalla is, mely egy év kihagyás után próbálja meg ismét felpezsdíteni a széria vérkeringését. A Ubisoft most egy adag hasznos információval jelentkezett a játékról.

Ha arra vagytok kíváncsiak, hogy mennyi helyet kell felszabadítanotok a merevlemezeteken ahhoz, hogy portyázásra indulhassatok az északi tengereken, akkor jó hírünk van. A játék alapvetően nem foglal sok helyet, legalábbis nem annyit, amennyit mostanában egy AAA címtől várunk. Az AC Origins 42 gigás méretét éppenhogy csak meghaladja, míg az Odyssey 46 gigájánál még kevesebbel is beéri. Íme a méret különböző platformokon:

  • Xbox Series X|S: 45 GB
  • Xbox One: 44 GB
  • PlayStation 5: 45 GB
  • PlayStation 4: 45 GB
  • PC: 45 GB
Hirdetés

A stúdió arról is hírt adott, hogy a megjelenés napján települő combos frissítésben jó pár hibajavítás, és játékmenet kiegyensúlyozás érkezik, nem is beszélve arról, hogy javítják a játék teljesítményét, hogy minél zökkenőmentesebben fusson.

Emellett lokalizált audiocsomagok is kerülnek a játékba (sajnos nem magyarul), és az Animus Adatbázis stílszerűen Codex néven tér vissza a kalandban. A Codexen belül lehetőségünk lesz rengeteg hasznos információt megtudni a Valhalla világáról, valamint tutorialokat is találunk, melyeknek köszönhetően jobban elmélyedhetünk a játék mechanikáiban. A frissítés tartalmairól részletesen olvashattok a Ubisoft honlapján.

Végezetül a stúdió kitért a korábban már belengetett 40 dolláros season passre, melyet megvásárolva két fontosabb kiegészítőre számíthatunk. Az egyik a Wrath of the Druids, mely valamikor 2021 tavaszán érkezik, és egy ősi druida szekta nyomába eredünk Írország területén, miközben a gall és a kelta mitológiákban is elmélyedhetünk.

Másodikként a viking történelem egyik legfontosabb momentumát, Párizs bevételét élhetjük át a The Siege of Paris kiegészítőcsomagban, mely értelemszerűen a háború dúlta Franciaországot állítja középpontba és 2021 nyarára várhatjuk a megjelenését.

Ha kíváncsiak vagytok a játék első pár órájára, akkor érdemes belenéznetek Kaci streamjébe, ahol egy kicsit megtizedelte a norvég félsziget és a szász birodalmak populációját:

Az Assassin's Creed Valhalla november 10-én jelenik meg, PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re, november 19-én pedig PS5-re is befut.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)