Hirdetés

Ennyi mindent csinálhatunk majd a Horizon Forbidden West világában

|

A Horizon Forbidden West legújabb videója az opcionális tennivalókról mesél.

Hirdetés

Alig több mint két hét múlva érkezik a Horizon Forbidden West, amiben felfedezhetjük a Tiltott Nyugatot, mely rengeteg titkot, veszélyt, kihívást és izgalmat ígér. Természetesen Aloy elsődleges feladata az lesz, hogy kiderítse, hogyan állíthatná meg az üszögöt, ami felzabálja a termést és fenyegeti az élővilág, valamint az emberiség fennmaradását, de amikor épp van pár szabad perce, egy rakás tennivaló várja.

Hirdetés

A ma kiadott videóban a körítésről van szó. Megnézhetjük, milyen felszereléseket aggathat magára, hogyan szerelkezhet fel különböző fegyverekkel, hogyan gyakorolhatja a harcot arénákban vagy a vadászterületeken. Emellett gyűjtögethet különleges alkatrészeket, amik egyes törzsek tagjainak sokat érnek, kipucolhatja Regalla csatlósainak táborait, csökkentve ezzel a fenyegetést, kohókban szerezhet tudást, vagy ősi romokat tárhat fel.

Eleve arra számítunk, hogy a fő- és mellékszál cselekménye felölel vagy 20 órát, de ezekkel együtt simán meglesz a 60 is. Várjuk izgatottan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)